Eveniment

Un tânăr din Videle, prins drogat la volan / Un altul, din Drăgănești Vlașca, șofa fără să dețină permis

În urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat, în 24 de ore, 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 31.905  lei, au reținut 9 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 1 certificat de înmatriculare.
Dintre acestea, 17 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 sancțiuni pentru alte abateri și 1 sancțiune pentru lipsă Răspundere Civilă Auto.
La data de 16 iunie a.c., orele 19:30, polițiștii din cadrul Poliției oraș Videle- Formațiunea Rutieră au depistat un tânăr în vârstă de 18 de ani, din comuna Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 503, pe raza localității Botoroaga, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Tot joi, 16 iunie a.c., orele 20:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din orașul Videle, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitate, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta o mostră biologică. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.