Eveniment

Un tânăr din Turnu Măgurele, prins de polițiști drogat la volan / Mai mult, acesta avea și permisul reținut

Sâmbătă, 6 august a.c. , polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au desfășurat o acțiune pe raza localității care a avut ca scop prevenirea și reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora produse pe fondul nerespectării prevederilor legale, precum şi conștientizarea opiniei publice asupra dinamicii si consecințelor pe care le pot avea accidentele rutiere.

Potrivit IPJ Teleorman, s-a avut în vedere depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind viteza de deplasare în localitate și în afara acesteia, precum și alte norme rutiere.

Totodată, s-a urmărit și depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, fiind folosite aparatele de depistare din dotare.

În urma acțiunii desfășurate,

au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale și au fost constate 2 infracțiuni.

În timpul controalelor, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani din municipiul Turnu Măgurele în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reținut.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.