Eveniment

Un tânăr din Turnu Măgurele a ajuns la spital, la câteva ore după ce a fost vaccinat cu serul Pfizer

Un tânăr din Turnu Măgurele, angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, a ajuns la spital, miercuri după-amiază, iar medicii fac investigații pentru a stabili dacă starea de rău a acestuia are vreo legătură cu faptul că, cu câteva ore în urmă, acesta primise prima doză din serul Pfizer.

Miercuri dimineață, bărbatul a mers la Centrul de vaccinare din Turnu Măgurele, unde a fost vaccinat cu prima doză din serul produs de Pfizer, iar în cele 15 minute în care a fost sub supravegherea personalului medical din centru, așa cum prevede procedura, acesta nu a prezentat niciun fel de reacție adversă. Însă, la câteva ore după vaccinare, în timp ce se afla la domiciliu, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care soția acestuia a sunat la 112, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului de Ambulanță, care l-a preluat pe acesta și l-a transportat la Spitalul Județean Alexandria.

Bărbatul se simte bine, în prezent, starea generală a acestuia este una bună, iar medicii de la Spitalul din Alexandria îi vor face acestuia investigații amănunțite pentru a stabili dacă există sau nu vreo legătură între vaccinarea cu seful Pfizer și starea de rău a acestuia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.