Eveniment

Un tânăr din Olteni a fost înjunghiat pe la spate

În urmă cu câteva zile, mai exact, marţi, 2 octombrie, un tânăr de 18 ani din comuna Olteni a fost transportat de urgenţă cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, după ce un alt tânăr, minor, l-a înjungiat.

Tânărul de 18 ani se afla în apropierea unui local din comuna Olteni unde s-a întâlnit cu o cunoştinţă a sa dintr-o altă comună, respectiv din Frăsinet, în vârstă de 17 ani. Între aceştia a izbucnit un conflict pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, iar în urma altercaţiei iscate între cei doi a rezultat şi vătămarea corporală a unuia dintre tineri.

Cel mai tânăr, băiatul de 17 ani, având asupra sa un obiet ascuţit, nu a ezitat să-l folosească şi l-a înţepat în spate, în partea stângă, pe tânărul de 18 ani, după care, fără să-i pese că viaţa celui pe care l-a înjunghiat este pusă în pericol, a părăsit locul faptei, martorii incidentului fiind şi cei care au solicitat ambulanţa. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean, tânărul a ajuns la Urgenţă cu plagă înjunghiată hemitorace stâng posterior, adică a fost înjunghiat pe la spate, viaţa acestuia fiind pusă în pericol. Tocmai în urma acestei constatări, celui care l-a înjungiat i s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de omor calificat, fiind prezentat parchetului pentru cercetări. În funcţie de starea de sănătate a victimei, dar şi dacă va depune plângere, se vor lua măsuri conform legii asupra agresorului, ţinând cont totodată şi de faptul că acesta este minor. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.