Eveniment

Un tânăr din Drăgănești Vlașca, prins la volan fără permis / Un bărbat din Zâmbreasca conducea sub influența alcoolului

Polițiștii teleormăneni au aplicat, în 24 de ore, 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 10.005 lei, au reținut 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 1 certificat de înmatriculare. Dintre acestea, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 sancțiune pentru prioritate, 3 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 sancțiuni pentru alte abateri, 3 sancțiuni pentru lipsă Inspecție Tehnică Periodică.
Totodată, în urma activităților preventive desfășurate au fost constatate două infracțiuni pentru “conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Astfel, luni, 6 iunie a.c., orele 17:19, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 19 de ani, din comuna Drăgănești Vlașca, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
În aceeași zi, orele 19:35, polițiștii din cadrul Serviciul Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Zâmbreasca, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DE 70 în localitatea Buzescu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.