Eveniment

Un tânăr din Alexandria, victimă a incendiului din Colectiv. Acesta a fost transferat în Olanda pentru îngrijiri medicale

colectivBilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 46 de morţi. Ultima victimă este jurnalista Teodora Maftei, care a murit la clinica din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută.

În ceea ce priveşte starea victimelor de la Colectiv, 83 de răniţi sunt încă internaţi în Bucureşti, 15 în stare critică şi 6 în stare gravă. Un număr de 21 de răniţi în incendiul din Clubul Colectiv au fost transferaţi, până duminică la amiază, din spitalele din Capitală în clinici din Belgia, Olanda, Austria, Israel şi Germania, potrivit unui bilanţ al Ministerului Sănătăţii şi alte 10 victime în Marea Britanie şi Norvegia.

Printre victimele trimise în Olanda se află şi Cosmin, un tânăr din Alexandria, care se afla în Club Colectiv în seara în care a avut loc incendiul. Este al treilea teleormănean care a fost surprins în incendiul din seara zilei de 30 octombrie, acesta supravieţuind incendiului, fiind însă în stare destul de gravă, dar stabilă.

Mama acestuia, care locuieşte în afara ţării, a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi exprimă speranţa că fiul ei se va recupera cât mai curând: “I want to believe the sun shine today in Rotterdam for my son, for fast recovery and for Anca, for keep her strong…. Little for me too…”. (C.P.)

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.