Eveniment

Un tânăr de 25 de ani, abandonat de un taxi în câmp, a fost preluat de SMURD în stare de hipotermie

La sfârșitul săptămânii trecute, la Serviciul Județean de Ambulanță au apelat aproape 500 de teleormăneni, cei mai mulți pentru dureri abdominale, de spate, de cap, probleme respiratorii minore și tuse, precum și pentru accidente vasculare cerebrale.

Astfel, potrivit SAJ Teleorman, în week-end, la salvare au apelat 77 de teleormăneni pentru dureri abdominale sau de spate, 44 pentru tuse și probleme respiratorii minore, 43 pentru dureri de cap și 23 de apeluri au fost pentru persoane care au suferit un accident vascular cerebral. De îngrijiri medicale de urgență au avut nevoie și 20 de copii bolnavi.

În week-end o ambulanță a intervenit pentru preluarea a două victime ale unui accident rutier ce a avut loc în satul Meri și pentru a transporta un bărbat de 70 de ani din Poroschia, caz social, la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria.

De asemenea, la finele săptămânii, prin apel la 112 s-a anunțat faptul că un tânăr de 25 de ani a fost abandonat pe câmp la Ciuperceni de către un taxi. Motivul pentru care acesta a fost abandonat în câmp este că șoferul și tânărul nu au căzut de acord asupra prețului cursei. La apel a răspuns un echipaj SMURD Turnu Măgurele, care a găsit tânărul în stare de hipotermie și l-a transportat la spitalul din Turnu Măgurele în vederea acordării îngrijirilor medicale și pentru a vedea dacă a suferit degerături. Din fericire, tânărul nu a avut afecțiuni grave. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.