Eveniment

Un tânăr de 22 de ani din Alexandria a rămas fără permis după ce a făcut “liniuțe” în Pitești / Trei persoane au ajuns la spital și trei mașini au fost avariate

La sfârșitul săptămânii trecute, un eveniment rutier în care a fost implicat și un tânăr, de 22 de ani, din Alexandria, a avut loc în municipiul Pitești. Mai exact, vineri, 21 aprilie, în jurul orelor 23.30, un tânăr de 23 de ani, din comuna Morărești, județul Argeș, a participat la o întrecere de autoturisme neautorizată împreună cu un alt tânăr din Alexandria. Șoferul de 23 de ani a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, și a provocat un accident rutier, în urma căruia au fost avariate alte două mașini din trafic și vătămate trei persoane.

Potrivit poliștilor din cadrul Biroului Rutier Pitești, autoturismul tânărului teribilist a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Ștefănești, ulterior, intrând într-o altă mașină, condusă de o tânără de 22 de ani, din Pitești.

Toate persoanele implicate în evenimentul rutier prezentau leziuni, respectiv bărbatul de 37 de ani, din Ștefănești, ce conducea al doilea autoturism, tânăra de 22 de ani, care conducea al treilea autoturism, precum și un bărbat de 27 de ani, pasager dreapta față în al treilea autoturism.

Tinerilor care au cauzat producerea accidentului le-au fost reținute dovada înlocuitoare, respectiv permisul de conducere, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulație.

Polițiștii au extins cercetările de la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, la infracţiunile de vătămare corporală din culpă și împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.