Eveniment

Un șofer din Ploiești circula cu 206 km/h pe DN6, între Alexandria și Măldăeni / A pierdut controlul volanului în timp ce era urmărit de polițiști

Marți, 2 mai, ora 19:01, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflați în serviciul de supraveghere a traficului rutier pe DN6, tronsonul Alexandria-Măldăeni, la km117 + 400 m, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, care încălcase regimul legal de viteză în afara localității, circulând cu o viteză de 206 km/h(+106km/h).

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, moment în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, în municipiul Roșiori de Vede, ieșind din decor, pe un teren viran.

Conducătorul auto a părăsit autoturismul, fiind imobilizat de polițiști după aproximativ 100 de metri.

În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova.

Față de acesta polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 4.930 de lei, pentru încălcarea regimului legal de viteză, neoprire la semnal, neadaptarea vitezei și lipsa documentelor.

Totodată, polițiștii au luat măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.