Eveniment

Un șofer din Argeș, sancționat de polițiștii din Nanov pentru că transporta lemne fără să aibă documente corespunzătoare

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Nanov aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat duminică, 26 iunie, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Vulturești, județul Argeș, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Nanov, care transporta material lemnos având avizul de însoțire al mărfii necorespunzător.

Totodată, cu ocazia verificării cantității de material lemnos s-a stabilit că aceasta avea o cantitate mai mare.
Față de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale și s-a dispus măsura complementară a confiscării cantității de material lemnos suplimentar, care a fost lăsat în custodie unei instituții.
Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și efectuat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură economico-financiare, ocazie cu care au legitimat 11 persoane, au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1.000 lei și au confiscat suma de  350 lei în urma contravențiilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.