Sport

Un proiect intrat “în criză” – FCM 2 Alexandria s-a desfiinţat, a reapărut Ajax Botoroaga

fcmProblemele financiare al clubului FCM Alexandria, ca de fapt ale întregului sport din Alexandria, au atins un nivel de serios, dovadă că în ultima perioadă s-a renunţat inclusiv la finanţarea celei de-a doua echipă a clubului. Clasată pe primul loc în seria a 2-a, Liga a 5-a în sezonul trecut, FCM 2 Alexandria a spus “pas” competiţiei, iar motivaţia este una singură: lipsa resurselor financiare necesare participării în campionat. Blocarea finanţării către sportul alexăndrean, de peste trei luni de zile, dar mai ales incertitudinea legată de perioada cât se va întinde această lipsă de susţinere financiară, au fost principalele otive care au dus la renunţarea la echipa a doua a clubului. “Ştiţi situaţia în care este sportul din Alexandria, nu avem bani, nu ştim până când va fi această situaţie, de aceea am decis să renunţăm la una din echipe. Pentru asta, am luat şi acordul celor de la CSS Alexandria, i-am informat despre situaţie şi au înţeles lucrurile”, a spus preşedintele clubului FCM Alexandria, Bogdan Ciobanu.

Date fiind condiţiile respective, s-a găsit repede un “client” pentru a prelua locul de la FCM Alexandria; este vorba e ACS Ajax Botoroaga, echipă care, după ce şi-a achitat datoriile către AJF Teleorman, s-a arătat interesată să preia locul în Liga a 5-a.

În ce priveşte tranzacţia respectivă, aceasta a fost ratificată de Comitetul de urgenţă al AJF Teleorman în şedinţa fin 4 septembrie a.c.; este vorba de contractul de cesiune nr. 509/03.09.2015 dintre FCM 2 Alexandria şi ACS Ajax Botoroaga, prin care echipa din Botoroaga preia locul echipei cedente.

B. Pană

One Comment

  1. Ce tare d-le,Comitetul de urgenta!!Cred ca astea ne salvaeaza si de valul de emigranti din tarile fugare!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.