Eveniment

Un pompier din Roșiorii de Vede a încercat să-și omoare soția prin înjunghiere

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, angajat al Detaşamentului de Pompieri din Roşiorii de Vede, şi-a înjunghiat soţia chiar de 8 martie, după care a încercat să se sinucidă.

Motivul care l-a împins să comită gestul, se pare, este de natură sentimentală. Incidentul a fost anunțat imediat prin apel la 112, se pare, de către unul dintre copiii celor doi, aceștia fiind martori ai oribilei scene. Femeia a fost transportată la spitalul din Roșiorii de Vede, unde a suferit o operație de urgență care i-a salvat viața, medicii reușind să o stabilizeze. Bărbatul a fost transportat și el la spital unde a primit îngrijiri medicale, ulterior fiind dus și la Spitalul de Psihiatrie Poroschia, după care a fost transferat pentru cercetări la București. Având în vedere că este pompier, va fi cercetat de Tribunalul Militar.

Inițial, pompierul a fost acuzat de loviri și alte violențe, însă, în urma cercetărilor încadrarea juridică a acestuia s-a schimbat în tentativă de omor. În cazul în care va fi arestat, acesta va fi suspendat din funcție. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.