Eveniment

Un nou punct de lucru ISU Teleorman la Slobozia Mândra

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” Teleorman anunță că în localitatea Slobozia Mândra va funcționa un nou punct de lucru al pompierilor. Reprezentanții administrației publice din localitate au făcut recepția lucrărilor pentru obiectivul în care-și vor desfășura activitatea salvatorii, pentru ca, în curând, spațiul să fie predat către ISU Teleorman.

“În curând, cu sprijinul autorităților locale din localitatea Slobozia Mândra, cărora le mulțumim și le promitem că vom fi cei mai buni parteneri în gestionarea tuturor situațiilor de urgență, în interesul cetățenilor, ISU Teleorman va avea un nou punct de lucru, cu dotări și condiții de cea mai înaltă calitate.

Potrivit reprezentanților autorităților locale, astăzi (n.r. – 21 martie) a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul “Anexă primărie – Punct de lucru ISU în com. Slobozia Mândra”, iar în perioada imediat următoare se va proceda la predarea spațiului către ISU Teleorman, în vederea începerii activității.

Le mulțumim tuturor celor implicați în derularea acestui proiect și promitem că vom fi întotdeauna alături de cetățeni pentru a-i ajuta în cele mai dificile situații!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.