Eveniment

Un nou caz suspect de infecție cu COVID-19, în Alexandria

Un cetățean italian care locuiește în Alexandria a fost testat pentru infecția cu COVID-19, după ce luni după amiază s-a simțit rău, iar familia a anunțat autoritățile. Bărbatul se afla in izolare la domiciliu, pentru că se întorsese de curând din țara sa de baștină, transmit reprezentanții Prefecturii Teleorman. Conform sursei citate, bărbatului i-au fost prelevate probe și trimise la Institutul Matei Balș.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/a-fost-confirmat-al-doilea-caz-de-infectie-cu-covid-19-in-teleorman/

Potrivit unor surse, luni după amiază bărbatul, care are unele probleme de sănătate, s-a simțit rău, iar familia a alertat autoritățile, cu atât mai mult cu cât acesta a călătorit recent în Italia, țară în zona roșie de risc. La domiciliul acestuia din Alexandria s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care i-au acordat îngrijiri de specialitate, starea bărbatului fiind una destul de rea. După ce a fost stabilizat, acesta a fost transferat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Alexandria, unde va rămâne până când vor sosi rezultatele testului.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/document-decretul-semnat-de-presedintele-romaniei-klaus-iohannis-privind-instituirea-starii-de-urgenta-pe-teritoriul-romaniei/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.