Social

Un mandat de arestare preventivă și altul de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiști

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, împreună cu polițiști din cadrul S.R.P.T. Craiova, au desfăşurat activităţi pe linie de mandate și persoane urmărite,  astfel încât, în ziua de 28 ianuarie a.c., a fost identificat în municipiul Caracal, un tânăr în vârstă de 29 ani, din județul Teleorman, pe numele căruia Judecătoria Roşiorii de Vede a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe. Tânărul a fost depus la C.R.A.P. Teleorman în data de 28 ianuarie a.c., de către polițiștii din cadrul I.P.J.Teleorman-S.I.C-Urmăriri.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, au desfăşurat activităţi pe linie de mandate și persoane urmărite, astfel încât a fost identificat la domiciliul său, un bărbat în vârstă de 32 ani, din județul Teleorman, pe numele căruia Judecătoria Videle a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Giurgiu în data de 28 ianuarie a.c. de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.