Eveniment

Un incediu minor a avariat o ambulanţă în curtea spitalului

O autosanitară care aparţine staţiei Alexandria a Serviciului Judeţean de Ambulanţă a luat foc în curtea unităţii spitaliceşti. Incidentul s-a petrecut, marţi, în jurul orei 09.00, în curtea spitalului, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgeţă fiind alertaţi despre incident. Persoane din curtea spitalului au observat, la un moment dat, că iese fum din autospecială şi au alertat autorităţile, la faţa locului deplasându-se o echipă operativă a ISU Teleorman.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Gelu Dragomir, pompierii au ajuns la faţa locului, unde au constatat că focul s-a declanşat în urma unui scurt circuit produs la o aerotermă a autospecialei, incendiul fiind de proporţii mici şi foarte repede lichidat.

Aceasta este a doua autosanitară avariată a Serviciului de Ambulanţă Teleorman, uşor, ce-i drept, în interval de o lună, după ce în urmă cu mai bine de o lună, o altă salvare a fost uşor avariată, în urma unui accident de circulaţie, petrecut în municipiul Alexandria, în timp ce se deplasa la o intervenţie, s-a ciocnit cu maşina de la poştă. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.