Economie

Un etaj al Spitalului Orășenesc Zimnicea a fost predat către CNI, pentru amenajarea unei secții de recuperare medicală

Consiliul Local Zimnicea a aprobat în sedința de lucru extraordinară de marți, 29 octombrie, un proiect de hotărâre referitor la crearea unei secții de recuperare medicală în cadrul Spitalului Orășenesc Zimnicea. Concret, aleșii locali au votat favorabil predarea etajului 4 al spitalului, care nu este utilizat în prezent, către Compania Națională de Investiții, cea care va finanța proiectul cu o valoare ce se ridică la suma de 24 de milioane de lei.

În cadrul proiectului, Primăria Zimnicea va contribui cu suma de 2 miliarde de lei vechi, bani necesari introducerii utilităților.

„Se aprobă predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţil C.N.I.S.A., pe bază de protocol, a amplasamentului, construcţie reprezentând Spital şi Policlinică şi teren aferent, situat în oraş Zimnicea, str. Împăratul Traian, nr. 68-72, judeţul Teleorman şi aflat în proprietatea publică a Unităţii Administrativ Teritoriale Oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman, în suprafaţă construită de 1661 mp, şi teren aferent în suprafaţă de 4069 mp din totalul de 10835 mp înscris în cartea funciară, identificat potrivit Cărţii Funciare nr. 21897, nr. Topo 21897 şi nr. Topo 21897-C1, liber de orice sarcini, în vederea şi pe perioada realizării de către C.N.I.S.A a obiectivului de investiţii „Modernizare Spital Orăşenesc Zimnicea, amenajare şi dotare secţie de recuperare medicală”, oraş Zimnicea, str. Împăratul Traian, nr. 68-72, judeţul Teleorman”, se arată în proiectul de hotărâre adoptat de aleșii locali zimniceni.

Până la sfârsitul acestui an urmează să fie semnat un alt contract de investiții pentru spitalul din Zimnicea, a cărui valoare se ridică la circa 4.5 milioane de euro, bani europeni. Noul proiect vizează anveloparea întregului spital în vederea creșterii eficienței energetice.

One Comment

  1. liviu dela Raioasa

    alarma !!! ce se petrece la Zimnicea va paste si pe voi cei de la Rosiori de Vede (condus de oamenii corupti ai PNL condus de ILIESCU par negru -vopsit ) pe cei dela Tr.Magurele si Videle .Doctori de valoare n-au loc in spit Rosiori de Vede ,doar obedienti precum Rajgalie , Sadeghian ,Tanta Iliasca (zisa si la Ultimul drum) .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.