Eveniment

Un desert vegan a fost retras din marile magazine / Produsul, periculos pentru cei cu alergii

Producătorul de lactate Alois Müller GmbH & Co.KG recheamă produsul Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos (2 x 70 g) ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor.
Din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de o alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții.

Sunt afectate doar următoarele date limită de consum și loturi: Müller Vegan Mousse de ciocolată (2 x 70 g), Data limită de consum 13.05.2023, Data limită de consum 27.05.2023, EAN : 4025500275211. Toate celelalte loturi și date limită de consum nu sunt afectate.

“Rugăm persoanele care suferă de alergii să se abțină de la consumul produselor enumerate mai sus cu data limită de consum menționată și să returneze produsele respective la punctul de vânzare de unde l-au achizitionat. Produsul va fi rambursat, in baza bonului fiscal.
Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG. își cere scuze în mod expres pentru neplăcerile create și mulțumește tuturor clienților și consumatorilor pentru înțelegere. Consumatorii pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 08008685537; mail : telverde@muller.com.ro”, a transmis producătorul.

Produsul a fost retras din Kaufland, Cora, Carrefour și Auchan.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.