Politic

Un deputat în căutarea unei gazde

Ioan DUMITRESCU

Deputatul din Colegiul 5 Roşiorii de Vede, Ică Florică Calotă, fostul viceprimar al municipiului Alexandria, îşi petrece acest week-end în capitală; nu merge după cumpărături, ci în căutarea unei case să o închirieze, să aibă şi el unde să locuiască pe perioada mandatului său de parlamentar. Deputatul Calotă a afirmat că nu-şi permite să facă naveta zilnic la Parlament, la noul său loc de muncă, şi de aceea mai bine închiriază un apartament în Bucureşti. Ică Florică Calotă se plânge însă de faptul că preţurile chiriilor au cam explodat în ultimul timp, fapt ce este posibil să facă o atingere nefericită asupra bugetului său de parlamentar navetist, mai ales de când deputaţilor şi senatorilor le-au fost îngrădite o parte dintre drepturi, considerate de unii privilegii.

Deputatul Ică Calotă Florică susţine că deocamdată nu a primit de la Parlament nici o maşină, dar speră ca la începutul săptămânii viitoare să primească un mijloc de transport şi, glumind amar, parlamentarul spune că s-ar mulţumi şi cu una second hand.

În ce priveşte Colegiul 5, deputatul anunţă că tot săptămâna viitoare va deschide în Roşiorii de Vede un cabinet parlamentar unde se pot adresa în fiecare zi cetăţenii din colegiu, iar la sfârşitul săptămânii va fi prezent şi va primi audienţe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.