Eveniment

Un cățel căzut într-o fântână cu adâncimea de 25 metri, salvat de pompierii zimniceni

Marți, 1 martie, în jurul orei 11.40, pompierii militari zimniceni au fost alertați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de faptul că un cățel este căzut într-o fântână, pe raza localității Pietroșani. Ajunși imediat la fața locului cu o mașină de descarcerare, care are în dotare echipamente specifice operațiunilor de salvare din medii ostile vieții, salvatorii au constatat că fântâna avea o adâncime foarte mare, de aproximativ 25 de metri, iar în interiorul acesteia nu se mai afla apă, transmite ISU Teleorman.

Cu ajutorul unor cordițe de salvare, militarii au reușit să-l aducă pe micuțul patruped la suprafață, în condiții de siguranță, spre marea bucurie a celor care au sesizat și anunțat evenimentul.

“Suntem convinși că această necuvântătoare a simțit sufletul pompierilor, iar răsplăta sa pentru ei se va regăsi în bunătatea față de oamenii din jurul său!

Recomandăm cetățenilor să manifeste prudență atunci când sesizează/observă fântâni, puțuri și canale care nu sunt asigurate cu capac, grilaj sau grătare de siguranță, deoarece acestea pot constitui un real pericol, în special pentru copii ori pentru persoanele în vârstă.

Dacă au cunoștință despre astfel de situații, îi rugăm să anunțe imediat autoritățile locale pentru luarea măsurilor de siguranță.

Nu uitați! În cazul în care observați un pericol, anunțați acest lucru în cel mai scurt timp posibil pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!”.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.