Eveniment

Un bătrân, în vârstă de 90 de ani, căzut într-o fântână, a fost salvat de pompierii teleormăneni

Cea mai semnificativă intervenție din ultimele 24 de ore a pompierilor teleormăneni a fost salvarea unui bărbat, de aproximativ 90 de ani, din localitatea Izvoarele, care era căzut într-o fântână de aproape 12 m adâncime, informează ISU Teleorman.

Evenimentul a fost anunțat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, astăzi de dimineață, la ora 03.38, la fața locului deplasându-se salvatorii din cadrul Detașamentelor de Pompieri Zimnicea și Alexandria, cu o autospecială de descarcerare, un container multi risc și o ambulanță SMURD.

În mai puțin de o oră, pompierii au extras victima din fântâna adâncă de cca. 12 metri, cu ajutorul unui trepied aflat în dotarea containerului multirisc, în stare de conștiență. Persoana a fost preluată de ambulanța SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență Alexandria, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii acestui eveniment.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.