Eveniment

Un bătrân din Lunca și-a pierdut viața în incendiu / Flăcările au cuprins locuința din cauza unei țigări nestinse

Nu mai puțin de șase incendii de locuințe s-au produs la nivelul județului Teleorman în ultimele 24 de ore, din păcate, unul dintre ele tragic.

Joi noaptea, în jurul orei 21.05, în localitatea Lunca, s-a manifestat un incendiu la o locuință, în urma căruia un bătrân, în vârstă de aproximativ 77 de ani, și-a pierdut viața, informează ISU Teleorman.

La sosirea pompierilor, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, focul se manifesta generalizat la casa de locuit, pe o suprafață de circa 200 mp, cu pericol de extindere la mai multe anexe gospodărești și la un rezervor GPL, aflat în curtea vecinului, la câțiva metri depărtare. În interiorul imobilului, într-un dormitor distrus în totalitate de flăcări, a fost găsită și victima. Pompierii au reușit să localizeze și să stingă incendiul în limitele găsite, fiind salvate bunuri materiale estimate la peste 100.000 de lei. Pagubele, reprezentând locuința și bunurile din interior, pe o suprafață de circa 200 mp, au fost estimate la suma de 60.000 de lei. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la o țigară nestinsă corespunzător, care a căzut pe materialele textile din apropiere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.