Eveniment

Un bătrân de 92 de ani, autorul crimei de la Scrioaştea – acesta şi-a recunoscut fapta şi a povestit cum a tranşat cadavrul

Joi, după- amiază, comuna Scrioaştea a fost zguduită de macabra descoperire făcută în fântâna de la marginea localtăţii. Un localnic a descoperit, tranşat, în puţul părăsit de la marginea comunei, cadavrul unui consătean, care fusese dat dispărut din preajma Floriilor. Procurorii criminalişti s-au deplasat la faţa locului, au adunat probe şi până la lăsarea întunericului au găsit şi vinovatul. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman,Traian Nedelcuţă, cadavrul a fost identificat, este vorba de un bărbat din localitate, în vârstă de 39 de ani, după cum a fost identificat şi autorul. Acesta din urmă, este tot din localitatea Scrioaştea şi are 92 de ani. Bătrânul, dacă iniţial a încercat să-şi ascundă fapta prin tranşarea şi aruncarea cadavrului în fântâna de la marginea comunei, în faţa anchetatorilor a recunoscut şi chiar a povestit cum s-au petrecut faptele. Astfel, a spus bătrânul, bărbatul de 39 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, s-a dus să-i ceară o anumită sumă de bani. Cum nu a vrut să-i dea nici un ban, între cei doi s-a iscat o ceartă şi o altercaţie, în timpul căreia tânărul de 39 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut. Profitând de faptul că acesta este la pământ, bătrânul l-a lovit cu un corp dur, omorându-l. Pentru a nu fi găsit de cineva cu mortul în casă, autorul s-a apucat şi l-a făcut bucăţele pe cel pe care îl omorâse, după care, a doua zi, l-a cărat, mai bine de un kilometru, la marginea satului şi l-a aruncat în fântăna părăsită unde a şi fost găsit ulterior.

Pentru fapta sa, bărbatul de 92 de ani a fost reţinut pentru omor deosebit de grav şi profanarea unui cadavru şi prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă. Acesta ar trebui să stea după gratii între 15 şi 25 de ani. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.