Eveniment

Un bătrân, de 88 de ani, a decedat într-un incendiu

În data de 22.01.2015, la ora 04.07, pe numărul unic de urgență 112, o persoană a solicitat intervenția pompierilor militari din cadrul detașamentului Roșiorii de Vede pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința lui Dumitru P., din satul Brătășani, comuna Trivalea Moșteni.

Sosiți la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, militarii au constatat faptul că incendiul se manifesta la întreaga locuință, existând posibilitatea propagării la gospodăriile învecinate. Concomitent cu operațiunile de localizare și lichidare a incendiului, pompierii militari au efectuat și misiunea de căutare – salvare a persoanelor surprinse de foc, fiind găsit decedat proprietarul locuinței, P.D., de 88 de ani.

Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ trei ore, valoarea bunurilor salvate fiind apreciată la suma de 10000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de flăcări acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn acoperită cu plăci de azbociment, pe o suprafață de cca. 50 mp, planșeul din lemn, tâmplăria mobilierul și lenjeria din trei camere de locuit, precum și mai multe materiale de uz gospodăresc, valoarea pagubelor ridicându-se la suma de 40000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs din vina coșului de fum, ce era neprotejat termic față de materialele combustibile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.