Eveniment

Un bărbat și o femeie din Călinești, reținuți / Au dat o spargere de aproape 900.000 lei într-un magazin de bijuterii din Craiova

La începutul lunii septembrie (în noaptea de 5 spre 6 septembrie), un magazin de bijuterii din Craiova a fost spart, hoții sustrăgând mai multe bijuterii din aur și argint, în valoare de 880.000 lei. Autorii jafului – un bărbat, de 25 de ani, și o femeie, în vârstă de 32 de ani, ambii din comuna Călinești, județul Teleorman.

După aproape o lună, marți, 3 octombrie, cei doi au fost identificați și prinși pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București, ulterior fiind duși la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, “în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 05/06 septembrie, bărbatul, având faţa mascată şi prin dislocarea unui perete exterior, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de unde ar fi sustras bijuterii din aur şi argint, femeia rămânând în afara clădirii în scopul asigurării locului faptei, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 880.000 de lei”.

Cei doi sunt acuzați de furt calificat, iar în urma audierilor, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.