Eveniment

Un bărbat din Lița s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să-i păcălească pe oamenii legii dându-se drept altcineva

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lița au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals privind identitatea și conducere fără permis în cazul unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din comună, depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546.

IPJ Teleorman transmite că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lița au acționat vineri, 21 februarie, în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere pe DJ 546, context în care au depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitate, care conducea un autoturism pe raza comunei Lița.

Fiindu-i solicitate documentele personale și ale autoturismului, bărbatul a prezentat doar documentele privind autoturismul și a oferit date false în vederea identificării sale, precizând că deține permis de conducere.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/12-comune-vor-fi-cadastrate-gratuit-din-bani-europeni/

În urma verificării documentelor autoturismului și a datelor oferite de bărbat, în bazele de date ale poliției, oamenii legii au constatat că persoana ale cărei date au fost transmise deține permis de conducere, însă fotografia nu corespunde cu fizionomia persoanei depistate în trafic. De asemenea, contractul de vânzare-cumpărare a autoturismului prezentat avea anexată o copie a cărții de identitate a cumpărătorului, bărbatul recunoscând că aceasta îi apaține. Fiind verificat în bazele de date ale poliției, a reieșit faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.