Eveniment

Un bărbat din Argeș care conducea fără să dețină permis, prins de polițiștii secției Poeni

Polițiștii  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice. În urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat, în 24 de ore, 13  sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9.425 lei, au reținut 6 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 1 certificat de înmatriculare. Dintre acestea, 5 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 sancțiuni pentru depășire, 2 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 sancțiuni pentru alte abateri, 1 sancțiune pentru lipsă  Răspundere Civilă Auto.
Duminică, 19 iunie a.c., orele 12:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Poeni au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Poeni, județul Teleorman, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
În noaptea de duminică spre luni, orele 02:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Gălăteni au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Trivalea Moșteni, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 504, în localitatea Tătărăștii de Jos, având autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „punerea  în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.