Eveniment

Un bărbat din Alexandria, prins drogat la volan

Miercuri, 15 februarie, ora 17.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Alexandria, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Totdată, într-un interval de 24 de ore, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.535 de lei, au reținut 3 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.
Dintre acestea, 16  sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 sancțiune pentru nepurtarea centurii de siguranță, 1 sancțiune pentru lumini, 2 sancțiuni pentru bicicliști și 4 sancțiuni pentru alte abateri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.