Eveniment

Un bărbat de 65 de ani din Călmățuiu s-a ales cu dosar penal pentru că a condus fără permis

Miercuri, 6 aprilie, polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Crîngu au depistat un bărbat în vârstă de 65 de ani din comuna Călmățuiu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 653, în localitatea Salcia, județul Teleorman, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Astfel că s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

Tot pe parcursul zilei de miercuri, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 24.940 de lei, au reținut 7 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.
Dintre acestea, 20  sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 35 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 4 sancțiuni pentru telefon mobil și 9 sancțiuni pentru alte abateri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.