Eveniment

Un bărbat de 58 de ani, din Stejaru, arestat preventiv pentru raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani

Politiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dobrotești s-au sesizat din oficiu marți, 19 septembrie, cu privire la faptul că un bărbat, de 58 de ani, din comuna Stejaru, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră din aceeași localitate.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că bărbatul, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră, de 13 ani la acea dată, oferindu-i bani.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Astăzi, 20 septembrie, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.