Eveniment

UPDATE Un bărbat de 45 de ani a omorât cu maşina un adolescent, după care a fugit de la locul accidentului

UPDATE \ Pe numele şoferului vinovat de moartea tânărului, Judecătoria Alexandria a emis mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, iar acum se află în arestul IPJ Teleorman.

La finele săptămânii, un bărbat de 45 de ani, din comuna Nenciuleşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiaşi comune, a accidentat mortal un adolescent de 18 ani, care se deplasa pe partea carosabilă a drumului judeţean. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, dar din cauza rănilor foarte grave provocate de impact, acesta a decedat în nici 24 de ore de la producerea accidentului.

La prima vedere ar părea că nesăbuinţa tânărului, care circula pe partea carosabilă, ar fi cea care a condus la moartea tânărului, dar nu este chiar aşa. Şoferul care l-a accidentat pe tânărul din Nanov, nu avea nici dreptul de a conduce, de aceea a şi părăsit locul accidentului. Potrivit IPJ Teleorman, accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere a bărbatului de 45 de ani, care, în timp ce se deplasa pe DJ 601F, pe raza localităţii Nenciuleşti, a accidentat grav un tânăr de 18 ani, care se deplasa pe partea carosabilă a drumului. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, unde, ulterior a decedat. Bărbatul vinovat de producerea accidentului a părăsit locul faptei, fiind găsit de poliţiştii teleormăneni într-o locuinţă din localitatea Părul Rotund. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât şi recoltarea probelor biologice.

Potrivit IPJ Teleorman, în urma cercetărilor s-a stabilit ca şoferul avea permisul de conducere reţinut. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, respectiv părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, sustragerea de la testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea probelor biologice de sânge, ucidere din culpă şi conducere fără permis şi va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.