Eveniment

Un agent de poliţie de 40 de ani a murit într-un accident produs la intrarea în Turnu Măgurele

Un alt accident soldat, din păcate, cu moartea unei persoane, s-a petrecut marţi seara, în Turnu Măgurele. Neatenţia, oboseala, condiţiile meteo sau poate chiar o problemă medicală au condus la accidentul petrecut la intrarea în municipiu şi în care şoferul maşinii a murit. Acesta din urmă, potrivit anchetatorilor, aflat la volanul unui autoturism Matiz, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un pom de pe marginea drumului.

Potrivit ISU Teleorman, marţi seara, la ora 20.10, o persoană a solicitat intervenția echipajului de descarcerare la accidentul rutier petrecut pe DN 52, la intrarea în municipiul Turnu Măgurele. Sosiţi la fața locului, pompierii au constatat că în accident era implicat un autoturism Matiz, șoferul acestuia, Nelu S., de 40 de ani, declarat decedat de către membrii echipajului de ambulanță, fiind prins în caroseria deformată.

Trupul bărbatului a rămas prins între fiarele maşinii şi a fost scos după aproximativ 30 de minute, folosindu-se în ajutor accesoriile de descarcerare din dotarea autospecialei. Cazul a fost preluat de către poliție pentru  cercetări şi stabilirea cu exactitate a împrejurimilor în care s-a produs accidentul.

Bărbatul de 40 de ani decedat în accident era agent de poliţie în cadrul secţiei rurale Crângu, iar cauzele care au dus la părăsirea părţii carosabile de către acesta prin partea stângă a sensului său de deplasare, intrând  în coliziune cu un copac de pe marginea drumului nu au fost stabilite. Acestea se vor stabili abia după ce va fi efectuată necropsia care va spune dacă şoferul a adormit, i s-a făcut rău sau dacă a consumat alcool şi apoi s-a urcat la volan.(C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.