Eveniment

Un bărbat de 28 de ani, ridicat de la domiciliu și încarcerat la Penitenciarul Giurgiu pentru tentativă de omor

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, în acest sens fiind aplicate 96 de sancțiuni contravenționale în valoare de 43675 lei.

De asemenea, au fost reținute 13 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Printre șoferii sancționați, trei aveau permisul de conducere suspendat și doi au fost prinși la volan, deși nu dețineau permis de conducere.

Totodată, în week-end, polițiștii din Zimnicea au surprins în flagrant un bărbat în vârstă de 44 ani din localitate în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo pe strada Ion Creangă în care avea un fișet metalic a cărui proveniență nu a putut-o dovedi, iar în urma verificărilor s-a stabilit că fișetul fusese sustras din incinta unei societăți comerciale din zonă cu scopul de a fi comercializat la un centru de colectare de materiale feroase si neferoase de pe raza orașului.

Tot la sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii Postului de Poliție Stejaru au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei  cu închisoarea emis de Tribunalul Olt  pe numele  unui bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna Stejaru, care avea de executat o pedeapsă de 5 ani, 2 luni si 20 zile pentru săvârșirea infracțiunii de “tentativă omor”, cel în cauză fiind ridicat de la domiciliul său, iar polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Teleorman l-au depus în Penitenciarul Giurgiu. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.