Eveniment

Un bărbat căruia i s-a făcut rău pe un câmp şi a căzut în zăpadă, salvat de un călător dintr-un tren

trenUn bărbat în vârstă de 40 de ani din judeţul Teleorman a fost găsit îngheţat şi aproape inconştient pe un câmp pe care încerca să îl traverseze pentru a ajunge la rude, el fiind salvat după ce a fost văzut de un călător aflat într-un tren, care a sunat la 112. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, Gelu Dragomir, miercuri dimineaţă un călător aflat în trenul de persoane care circulă între Roşiorii de Vede şi Bucureşti a sunat la 112 şi a anunţat că pe un câmp, în apropierea localităţii Gălăteni, a văzut o persoană căzută în genunchi în zăpadă, care nu se mişca. În urma apelului, reprezentanţii ISU au luat legătura cu primăria localităţii şi au plecat către zona indicată.

O volă trimisă de reprezentanţii administraţiei locale a ajuns pe câmpul din apropierea căii ferate, fiind găsit un bărbat în vârstă de 40 de ani, aproape inconştient şi necooperant, a cărui temperatură corporală era sub cea normală. Bărbatul a fost luat şi dus la sediul Primăriei din localitate, unde un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor. Echipajul medical a fost nevoit să taie încălţămintea pe care acesta o purta pentru a-i elibera picioarele care erau degerate de la genunchi în jos. De asemenea, paramedicii au constatat că bărbatul intrase în hipotermie. După ce a primit primele îngrijiri, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Alexandria, unde a rămas internat şi a început să îşi revină.

El a povestit că a plecat miercuri foarte devreme, dintr-o localitate în alta, pe câmp, pentru a ajunge la rude, însă pe fondul unor probleme de sănătate mai vechi şi din cauza frigului i s-a făcut rău şi nu a mai putut înainta. El nu a putut cere ajutoare pentru că nu are telefon mobil, iar apelul dat la 112 de către călătorul din tren l-a salvat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.