Eveniment

Un bărbat a murit în urma unui accident feroviar la ieșirea din stația Videle

Vineri seară, la ieșirea din stația Videle către Ciolpani, a avut loc un accident feroviar în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața. Apelul la 112 a fost dat de către mecanicul de locomotivă.

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 21.30, am fost sesizați prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către mecanicul de locomotivă al trenului IR 11502, ce circula pe distanța București Nord – Arad, cu privire la faptul că la ieșirea din stația Videle, către Ciolpani, s-a produs un accident feroviar.

Polițiștii din cadrul Postului de poliție TF Videle care s-au deplasat la fața locului au constatat că sesizarea se confirmă, în urma cercetărilor efectuate persoana accidentată și declarată decedată a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Videle. Cadavrul bărbatului a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului de Medicină Legală Teleorman pentru a fi transportat la o unitate medicală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, pentru stabilirea întregii situații de fapt”, transmite IPJ Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.