Eveniment

Un angajat de la Ambulanţă şi un autopsier de la Medicina Legală au fost prinşi când împărţeau “şpaga” de 10.000 lei

mitaVineri, 29.03.2013, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman, au prins în flagrant un instructor auto, angajat al Serviciului de Ambulanţă Teleorman, şi un autopsier din cadrul Serviciului de Medicină Legală Teleorman, în timp ce împărţeau suma de 10.000 lei pretinşi şi primiţi de la un denunţător pentru rezolvarea favorabilă a alcoolemiei acestuia.

“În fapt, în data de 26.03.2013, denunţătorul D.M. a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman cu privire la faptul că la data de 03.03.2013 a fost depistat de organele de poliţie în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul alcooltest indicând o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Roşiorii de Vede unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, tatăl numitului O.L. – instructor auto şi conducător auto la Serviciul de Ambulanţă Teleorman, a recomandat denunţătorului să îl contacteze pe fiul său pentru a-l ajuta în rezolvarea problemei. Cu ocazia întâlnirii, O.L. i-a solicitat denunţătorului suma de 11.000 lei lăsând să se înţeleagă că are influenţă asupra unor angajaţi ai Serviciului de Medicină Legală Teleorman şi poate aranja ca rezultatul calculului”, se arată într-un comunicat al DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman.

Potrivit anchetatorilor, în data de 28.03.2013, O.L. şi C.-B.C., autopsier la Serviciul de Medicină Legală Teleorman, au pretins suma de 10.000 lei de la denunţător, sumă ce a fost primită de cei doi în ziua următoare, moment în care au fost prinşi în flagrant de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman. Procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor doi învinuiţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Sâmbătă, aceştia au fost prezentaţi Tribunalului Teleorman în vederea arestării acestora, instanţa de judecată admiţând propunerea de arestare preventivă a procurorilor pe o perioadă de 29. De precizat că, în cauză, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Teleorman au beneficiat de sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă. (C.P.)

4 Comments

 1. Pedeapsa Maxima!

 2. coleg de la salvare

  Sa speram ca legea isi va spune cuvantul!
  Exigenta este cuvatul care trebuie sa caracterizeze un astfel de caz.
  Indiferent de cine este soferul si autopsierul anghetatorii si judecatorii trebuie lasati sa-si faca meseria!
  LORI TREBUIA SA PLATESTI SMECHERIA CARE O AI IN CAPUL DE TARAN MADE IN MERISANI!

 3. Lori – prietenul politistilor, mai ales de la rutiera; si cu accidente mortale la activ si multe altele…

 4. Lori- dom profesor- va fi sigur ajutat de prietenul sa Visan fost director la Ambulanta , omul de casa a lui Nitulescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.