Eveniment

Un adolescent a ajuns la spital, intoxicat cu fum, în urma incendiului izbucnit într-un apartament din Alexandria

Un adolescent de 13 ani a ajuns la spital, intoxicat cu fum, în urma unui incendiu care a izbucnit, miercuri după-amiază, într-un bloc de locuințe din municipiul Alexandria. Potrivit reprezentanților ISU Teleorman, pe timpul intervenției au fost evacuate alte patru persoane din apartamentele învecinate, întrucât exista riscul ca acestea să se intoxice cu fumul degajat.

Incendiul s-a manifestat în interiorul unei garsoniere, la elementele de mobilier, aparatura electrocasnică și la mai multe materiale textile, transmite ISU Teleorman, iar cel mai probabil cauza izbucnirii acestuia o reprezintă un scurtcircuit produs la instalația electrică.

În interiorul garsonierei nu se afla nicio persoană la momentul sosirii pompierilor, din încăpere fiind evacuată și o butelie, care putea constitui pericol de explozie.

Au intervenit la fața locului pompierii din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o mașină de stingere, o descarcerare, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.