Sport

Ultraşi alături de fotbalul din Alexandria – Galeria «Glas», pata de culoare de pe stadion!

Nici pe vremea când echipa din Alexandria juca în Divizia B nu exista o galerie în adevăratul sens al cuvântului pe stadionul Municipal, însă din această toamnă lucrurile par să se schimbe. Galeria «Glas» a început mai firav în acest sezon, însă deja lucrurile au început să se mişte, iar pentru următoarele jocuri speră chiar să prezinte o coregrafie cât mai spectaculoasă. Cu doar 20 de membri la acest moment, Galeria «Glas» vrea să asigure o coregrafie specifică la jocurile de pe teren propriu pentru FCM Alexandria, astfel încât şi publicul local să urmărească prestaţia unor ultraşi, în adevăratul sens al cuvântului.

Pentru început, Galeria «Glas» intenţionează să susţină echipa pe teren prpriu, însă, aşa cum au spus fondatorii acesteia, “dacă vom fi solicitaţi, şi vom avea posibilitatea, vom însoţi echipa şi în deplasare”. Acest lucru rămâne de văzut dacă se va întâmpla de vineri, 21 septembrie, când FCM Alexandria joacă la Tunari, sau se amână pentru încă două săptămâni.

Prezenţa acestei galerii, în adevăratul sens al cuvântului, vine să dea o pată de culoare jocurilor, de aceea trebuie încurajată şi chiar susţinută, pentru evenimentele sportive care vor urma. (B.P.)

2 Comments

  1. Glass Group !

    Glass Group face orice !

  2. SUNTEM GLASS ALEEE ALEE ALEE ALEEE
    SUNTEM GLASS ALEEE ALEEE ALEE ALEEE

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.