Social

Ultimele zile pentru solicitarea bursei “Bani de liceu”

salariuMonica DUMITRESCU

Liceenii proveniţi din familii cu venituri reduse mai pot depune solicitările pentru obţinerea bursei “Bani de liceu” în anul şcolar 2015-2016 doar până joi, 1 octombrie.

Beneficiarii Programului Naţional de protecţie socială “Bani de liceu” pot fi elevii din clasele IX-XII care se află în întreţinerea familiilor al căror venit brut lunar pe membru de familie realizat în ultimele trei luni anterioare depunerii cererii este de maxim 150 lei, precum şi elevii care beneficiază de o măsură de protecţie ori aflaţi sub tutelă sau curatelă, în cazul respectării condiţiilor de venit.

Cererile se depun la secretariatele unităţilor de învăţământ la care sunt înscrişi solicitanţii.

În perioada 1-23 octombrie, vor fi efectuate anchete sociale pentru stabilirea eligibilităţii solicitanţilor. Lista beneficiarilor bursei Bani de liceu pentru anul şcolar 2015-2016 va fi publicată pe 28 octombrie. După afişarea listei pot fi depuse şi contestaţii, până pe 2 noiembrie, urmând ca rezultatul acestora să fie afişat după data de 6 noiembrie.

În anul şcolar trecut au beneficiat de această bursă lunară în valoare de 180 lei peste 2000 de elevi de liceu din Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.