Social

Ultima zi pentru înscrieri în a doua sesiune a Bacalaureatului

Monica DUMITRESCU

Absolvenţii de liceu care nu au promovat bacalaureatul pot susţine examenul în a doua sesiune din acest an, care se va desfăşura începând cu 16 august. Pentru a doua sesiune înscrierile au început luni, 18 iulie, şi se încheie vineri, 22 iulie. Excepţie fac absolvenţii de liceu care îşi vor încheia situaţia şcolară după examenul de corigenţe, pentru aceştia înscrierea în sesiunea a doua a bacalaureatului urmând să se realizeze la începutul lunii august.

Sesiunea a doua a bacalaureatului 2016 va începe pe 16 august cu probele orale, care se vor desfăşura până pe 19 august. Probele scrise sunt programate în perioada 22-26 august, iar rezultatele vor fi afişate pe 29 august. Rezultatele eventualelor contestaţii vor fi afişate pe 1 septembrie.

La sesiunea a doua a Bacalaureatului, în Teleorman sunt aşteptaţi peste 1000 de candidaţi. Din cei 2644 de absolvenţi teleormăneni înscrişi în prima sesiune s-au prezentat 2409 candidaţi şi doar 1228 au promovat.

Absolvenţii care s-au prezentat la probele orale în sesiunile precedente şi cei care au promovat una sau două dintre probele scrise pot solicita recunoaşterea acestora şi pot susţine doar probele nepromovate.

Candidaţii care au susţinut, fără succes, examenul de bacalaureat în două sesiuni, începând cu a treia sesiune vor plăti o taxă, care va fi proporţională cu numărul probelor la care vor participa. Pentru toate probele taxa este de aproximativ 240 lei.

One Comment

  1. La pariu ca nici jumatate din lichelele de „prefesori” teleormaneni ce paraziteaza statul roman, nu ar lua bacul…Pesedii in bloc ar cadea…!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.