Eveniment

Două maşini s-au ciocnit frontal, la Cervenia – Două persoane au ajuns la spitale din capitală şi una a decedat

Marţi seara, în jurul orelor 20.00, în localitatea Cervenia, a avut loc un accident de circulaţie, în urma căruia au rezultat cel puţin trei victime. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, P. Bratu, accidentul s-a produs între două autoturisme, un Renault şi o maşină de teren, marca Mercedes. Cele două autoturisme s-au ciocnit frontal şi, după cum am precizat, în urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, dintre care una a prezentat leziuni atât de grave care au dus la decesul acesteia. Este vorba de o femeie de 38 de ani, pasageră în Renault.

Soţul acesteia a suferit la rândul său un traumatism major în urma impactului, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Alexandria, după care la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Cea de-a treia victimă a accidentului în stare critcă este o femeie de 21 de ani, pasageră în maşina de teren, care a fost dusă de un echipaj SMURD la spitalul din Alexandria, după care o Ambulanţă a trasportat-o la Foişorul de Foc, întrucât şi rănile acesteia necesitau îngrijiri medicale speciale, care nu pot fi oferite la nivelul spitalului din Alexandria.

De precizat că în urma impactului, o a patra persoană a mai suferit răni, însă uşoare, care au necesitat totuşi îngrijiri medicale. La intervenţie au participat o maşină de la descarcerare aparţinând ISU Teleorman, un echipaj SMURD şi mai multe echipaje de la Ambulanţă. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.