Politic

Ultima găselniţă a preşedintelui PNL: Eugen Pîrvulescu le cere consilierilor locali să cotizeze suplimentar la partid

Pentru a putea plăti datoriile pe care partidul le-a acumulat în campaniile electorale trecute, preşedintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu s-a gândit că ar fi bine ca toţi consilierii locali ai liberalilor să aducă, suplimentar, bani la partid. Prezent la şedinţa cu conducerea liberală de pe zona Turnu Măgurele, ţinută la Dracea, proaspătul preşedinte PNL le-a comunicat celor prezenţi că, pentru calitatea de consilieri ai PNL, aleşii locali vor cotiza, în fiecare lună, la partid, cu suma de 15 lei.

Ultima găselniţă a liderului PNL nu a fost primită prea bine de cei vizaţi, astfel că, încă dinaninte de a fi aplicată, controversata cotizaţie a reuşit să stârnească discuţii aprinse la întâlnirea de la Dracea în contextul în care, aşa cum era de aşteptat, consilierii locali ai PNL n-au fost de acord cu decizia impusă de Eugen Pîrvulescu.

Referitor la cotizaţia propusă de liderul liberalilor din judeţ, prim-vicepreşedintele coordonator al PNL, Cristi Barbu, a precizat că este „o aberaţie, care nu poate fi pusă în practică”.

„Este o aberaţie, ce nu poate fi pusă în practică. De când sunt eu în politică, primarii şi consilierii locali nu plătesc cotizaţie pentru că ei sunt cei care aduc voturi la partid. Cotizaţii plătesc membrii Biroului Permanent Judeţean şi cei ai Comitetului Executiv Judeţean. Nu poţi impune unui consilier care are indemnizaţie lunară de 100 de lei să-ţi dea ţie 15 lei că ai datorii la partid şi vrei să le plăteşti. Dacă vrei să fii preşedinte de partid şi vrei să conduci partidul, ar fi cazul să te gândeşti şi la datorii”, a precizat Cristi Barbu referitor la subiect.

 

Organizaţiile cu datorii ar putea avea candidaţi impuşi de la Centru la alegerile parlamentare

 

Pentru a-şi putea plăti datoriile de milioane de euro pe care le-au făcut în campaniile electorale trecute, liderii de la Centru ai PNL au decis să ia măsuri extreme, astfel că o decizie mai veche a conducerii liberale arată că filialele care nu plătesc cotizaţia la timp şi nu achită restanţele nu vor avea niciun cuvânt de spus în ceea ce priveşte candidaţii de la alegerile parlamentare din 2016.

Mai mult, filialele au primit termen ca până în noiembrie 2016 să-şi achite cotizaţiile restante către centru. În caz contrar, organizaţiile codaşe riscă să nu aibă nici un cuvânt de spus în desemnarea candidaţilor la parlamentare şi să se trezească cu oameni impuşi de la Bucureşti. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Pai nu trebuie sa si țină nevasta analfabeta in puf ? Are nevoie de bani ca e falit .

  2. Elena Amanta lui Popescu

    Bah, jegule!Numara cate zile mai ai in libertate, tu si mizeria de om Almajanu!!!

  3. ghita pristanda

    Din averile imense de sute de milioane de euro -case, masini, vile, conturi in banci si la saltea pe care le-au strans alde mos FOOTACHE si TUCIURILA cu rudele si haita lor de partid pot sa dea si sa scoata partidul din putina cu rahat. se aude mai ILIESCULE ? DUMNEZEU nu bate cu bata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.