Sport

Ultima deplasare pentru FCM Alexandria în acest sezon

fcm 2Campionatul Ligii a 3-a fotbalistice se apropie de final, iar în acest week-end sunt programate jocurile penultimei etape. FCM Alexandria are ultima deplasare la nivel divizionar (conform clasamentului, alexăndrenii vor retrograda în vara acestui an), iar adversară este una din echipele care au vizat, la un moment dat, promovarea, CS Ştefăneşti. Antrenorul Nicu Lixandru nu are absenţe majore în lot (doar L. Floricel este suspendat, după eliminarea din ultimul joc), astfel că obiectivul stabilit, practicarea unui joc cât mai  convingător, se poate realiza. Cu toate acestea, starea de spirit la FCM Alexandria este de înţeles, deoarece echipa a ratat deja obiectivul, retrogradarea este decisă, iar jucătorilor le-a dispărut motivaţia. “Eu le-am cerut jucătorilor să joace cu determinare, să arate că, chiar dacă echipa va retrograda, nu merită acest lucru. Important este să jucăm, să schimbăm impresia pe final, măcar să scoate patru puncte în acest două jocuri rămase. Dar, cel mai impăortant, după părerea mea, este să arătăm că echipa joacă”, au fost cuvintele antrenorului Lixandru, înaintea ultimelor două runde ale sezonului.

Ce va fi din vară, dacă se va continua la nivel de Liga a 4-a judeţeană, sau dacă se va găsi vreun loc la Liga a 3-a, prin “redistribuire”, de la federaţie, rămâne de văzut. Până atunci, trebuie spus că FCM ar trebui să joace, să convingă că retrogradarea din acest an a fost un accident, dar trebuie făcută o remaniere serioasă şi foarte profesionistă la nivelul lotului de jucători  (dar asupra acestui subiect vom reveni la momentul potrivit, după ultima rundă a sezonului).

Programul complet al jocurilor etapei a 25-a în seria a 3-a, Liga a 3-a, este următorul (jocurile se dispută vineri şi sîmbătă, de la ora 18.00):

– Inter Clinceni – FC Caracal (obs. Ilie Bărbulescu – AG);

– Progresul Cernica – stă;

– CS Ştefăneşti – FCM Alexandria (obs. Mihai Basarab – IL);
– ACS Berceni – Concordia II Chiajna (obs. Petre Grosu – B);

– CS Tunari – Viitorul Domneşti (obs. Constantin Dumitriu – B; se dispută pe 25.05, ora 18.00);

– CS Vişina Nouă – CS Afumaţi (obs. Gabriel Vlădulescu – Roşiori; se dispută pe 25.05, ora 18.00);

– FC Voluntari – CS Baloteşti (obs. Ilie Bucureşti – B; se dispută pe 25.05, ora 18.00).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.