Economie

Turnu Măgurele cotizează cu 20.000 lei la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Managementul Deșeurilor Teleorman”

În urma ședinței ordinare din data de 28 iulie, Consiliul Local al Municipiului Turnu Măgurele a adoptat proiectul de hotărâre privind “aprobarea contribuției sub formă de cotizație a Municipiului Turnu Măgurele, prin Consiliul local al Municipiului Turnu Măgurele, în calitate de membru asociat, la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ‘Managementul Deșeurilor Teleorman’, pe anul 2021”.

Așadar, s-a aprobat contribuția sub formă de cotizație de 20.000 lei a Municipiului Turnu Măgurele, în calitate de membru, la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Managementul Deșeurilor Teleorman” pentru anul 2021.

În urmă cu mulți ani, în 2009, a fost aprobată, printr-o hotărâre a Consiliului Local, asocierea municipiului Turnu Măgurele cu unități administrativ-teritoriale în vederea înfințării asociației. Mai mult, asociații au obligația de a plăti cotizația anuală. Astfel, tot pentru anul 2021, cotizația Județului Teleorman prin Consiliul Județean Teleorman este de 170.000 lei, a Municipiului Alexandria de 18.000 lei, iar orașul Zimnicea cotizează cu 40.000 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.