Social

Turnu Măgurele, Alexandria și Mârzănești au depășit rata de infectare de 4 la mia de locuitori/ În alte 14 localități rata incidenței este zero

Municipiile Alexandria și Turnu Măgurele și localitatea Mârzănești au depășit rata incidenţei de patru cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, potrivit datelor făcute publice de Instituția Prefectului. Informațiile sunt valabile pentru data de 25 octombrie, iar la nivelul județului, pe lângă cele trei localități în care rata de infectare a trecut de patru la mia de locuitori (Turnu Măgurele – 4.70, Alexandria– 4.54 și Mârzănești – 4.59), în alte șase localități rata de infectare cu COVID-19 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Conform datelor centralizate de Instituția Prefectului, este vorba despre localitățile Bragadiru (3.11), Didești (3.62), Necșești (3.71), Plosca (3.89), Poroschia (3.00) și Zâmbreasca (3.01).

La polul opus, în 14 localități din județ, respectiv Călmățuiu, Călmățuiu de Sus, Cosmești, Crângeni, Fântânele, Furculești, Lisa, Plopii Slăvitești, Purani, Putineiu, Săceni, Siliștea Gumești, Ștorobăneasa, Tătărăștii de Sus, rata incidenței este zero (nu sunt cazuri confirmate în ultimele două săptămâni).

Începând de la pragul de 1,5 cazuri la mia de locuitori pe ultimele 14 zile, autoritățile impun restricții graduale, pentru limitarea răspândirii coronavirusului, iar când se depășește pragul de 3 la mia de locuitori măsurile devin mult mai drastice (masca obligatorie în toate spațiile deschise, închiderea localurilor etc.).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.