Eveniment

Turneul Național “Unire prin cultură”, organizat de Ateneul din Iași, ajunge în Alexandria!

Consiliul Județean Teleorman prin Centrul Judeţean pentru Conservarea și Promovarea  Culturii Tradiţionale Teleorman organizează joi, 28.02.2019, în Alexandria o zi dedicată teatrului. În ceea ce privește publicul tânăr, prin această inițiativă, organizatorii din Teleorman vor marca o premieră, prin oferirea copiilor din peste 80 de școli din localitățile rurale ale județului a unei piese de teatru adaptată vârstei lor.

Astfel, la invitația primită din partea Consiliului Județean, Ateneul din Iași a răspuns prompt și cu mult entuziasm. Iată, deci, după patru zile de turneu, 8 reprezentații susținute deja în Focșani, Galați, Brăila, Constanța și Giurgiu, echipa Ateneului a pregătit pentru astăzi, 28.02.2019, două piese foarte iubite de publicul tânăr și nu doar, „Aventuri cu … DL. GOE” în regia lui Iulian Sandu și „Take, Ianke și Cadîr”, în regia lui Ion Sapdaru. Ambele piese vor fi jucate pe scena Sălii Polivalente din Alexandria.

Vizita la Alexandria a echipei Ateneului din Iași face parte din Turneul Național „Unire prin Cultură”, inițiativă ce se desfășoară în 14 județe, 21 de localități și presupune 27 de reprezentații.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.