Sport

Turneul de handbal juniori II de la Alexandria s-a încheiat

Duminică, 5 februarie, la sala de sport a Școlii gimnaziale nr. 7 din Alexandria, s-au încheiat partidele contând pentru al doilea turneu, între tur și retur, din cadrul seriei preliminare E a Campionatului Național de handbal masculin, rezervat categoriei de vârstă aferentă juniorilor II.

Ultima etapă a programat trei partide, fără participarea organizatoarei CSS Alexandria, care, conform tabelului stabilit, din cauza numărului impar de echipe, a avut rundă liberă.

Iată rezultatele înregistrate:

CSS Drobeta Turnu Severin – CSM Progresul Băilești 14-27 (5-14)

CSS Craiova – LPS Tg. Jiu 16-19 (7-8)

CS Novaci – ACS Romanați Sport Caracal 18-30 (7-19)

Surpriza plăcută, din punctul nostru de vedere, a fost victoria celor de la LPS Tg. Jiu, împotriva ocupantei locului secund CSS Craiova, în cel mai frumos și echilibrat meci al zilei. CS Novaci, care vineri nu s-a prezentat, a ajuns la Alexandria pentru a disputa meciul contra handbaliștilor din Caracal.

Iată cum arată clasamentul seriei:

  1. CSM Progresul Băilești 30 de puncte
  2. CSS Craiova 27
  3. CSS Alexandria 21
  4. LPS Tg. Jiu 18
  5. ACS Romanați Sport Caracal 14
  6. CSS Drobeta Turnu Severin 6
  7. CS Novaci 0

Returul va începe chiar la finele acestei săptămâni, când formația noastră primește vizita celor de la CSS Craiova. Handbaliștii de la CSS Alexandria, pregătiți de antrenorul Liviu Candidatu, urmăresc să spargă tandemul doljean din fruntea clasamentului și să se califice la turneul semifinal al Campionatului Național de juniori II. Echipa noastră a câștigat, în acest turneu, contra celor de la LPS Tg. Jiu, cu 23-19, pierzând apoi la limită contra liderului CSM Progresul Băilești, cu scorul de 20-19. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.