Sport

Turneu de gală la Chiajna

La Sala Sporturilor din localitatea ilfoveană Chiajna va avea loc, marți, 20 decembrie 2016, cu începere de la ora 14.00, un turneu foarte interesant, dedicat echipelor de fotbal în sală formate din mari glorii ale fotbalului românesc.

O firmă germană de management sportiv a venit cu această idee, în încercarea de a transforma evenimentul într-o tradiție, înainte de sărbătorile de iarnă.

Echipele care vor participa la această competiție au nume care, fără a exagera, nu mai necesită nici un fel de prezentare suplimentară. Iată componența celor două grupe preliminare, formate în urma tragerii la sorți efectuată de către organizatori:

Grupa A

Rapid

Steaua

FC Argeș Pitești

Selecționata jurnaliștilor

 

Grupa B

Dinamo

Progresul

Petrolul Ploiești

Concordia Chiajna

Turneul de la Chiajna a fost prefațat vineri seară, de un alt meci de old-boys, Rapid – Sportul Studențesc 3-6. În această confruntare, turneanul Valentin Bădoi a marcat un gol pentru giuleșteni.

Organizatorii germani intenționează să repete această acțiune, în luna ianuarie a anului 2017, însă atunci turneul va fi mai extins și va avea un caracter internațional. Deja au fost lansate invitații pe adresele unor cluburi din străinătate cum ar fi FC Kaiserslautern, Karlsruhe, Hertha Berlin (toate din Germania), Galatasaray Istanbul (Turcia) sau CSKA Sofia (Bulgaria).

Așadar, invitația este lansată către toți teleormănenii iubitori de fotbal clasic, care doresc să fie parte a acestui spectacol. Iar dacă vă programați ca ziua de mâine să fie dedicată unei excursii în București, în scopuri sportive, turneul de la Chiajna se poate lega cu participarea la festivitatea de comemorare a rugbyștilor-martiri, care va avea loc de la ora 11.00, la monumentul din incinta Complexului Sportiv ”Ghencea”. Clubul Sportiv al Armatei Steaua București organizează anual acest eveniment, în memoria foștilor internaționali Florică Murariu și Răducu Durbac, ambii decedați prin împușcare, la Revoluția din 1989. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.