Social

Turnenii pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire începând de luni, 16 octombrie

Municipalitatea turneană aduce la cunoștința locuitorilor care vor să beneficieze de ajutorul pentru încălzirea locuințelor cu gaze naturale, energie electrică și combustibili solizi sau lichizi că pot depune cererile de acordare începând de luni, 16 octombrie.

Documentele, care se depun la sediul Primăriei Turnu Măgurele, sunt următoarele: copii BI/CI ale solicitantului şi membrilor de familie; copii certificate de naştere ale copiilor sub 14 ani; copii certificat de căsătorie; hotărâre judecătorească definitivă de încredinţare în vederea adopţiei / sau de încuvinţare a adopţiei; hotărâre judecătorească sau hotărârea comisiei pentru protecţia copilului privind măsura plasamentului; hotărârea judecătorească privind măsura plasamentului în regim de urgenţă; hotărârea judecătorească de instituire a tutelei / curatelei; alte acte privind componenţa familiei.

De asemenea, sunt necesare acte privind veniturile: adeverinţă de la angajator cu salariul net + valoarea bonurilor de masă (unde este cazul); cupoane de pensii,indemnizaţia pentru creştere copii, stimulent de inserţie,alocaţie de plasament; cupoane sau adeverinţe de şomaj; cupon sau adeverinţă D.G.A.S.P.C. pentru indemnizaţia de handicap; adeverinţă ANAF pentru persoanele majore.

Cei care vor să obțină această formă de sprijin trebuie să mai depună, odată cu cererea, și documente doveditoare privind proprietatea şi bunurile, astfel: copii acte de proprietate,contract de închiriere, împuternicire notarială a proprietarului locuinţei pt. un membru de familie, contract comodat, contract de concesiune, acte de stare civilă pentru moştenitorii legali; adeverinţă registru agricol cu suprafaţa terenurilor, categoria de animale, familii de albine şi numărul lor etc; copii talon autoturism; adeverinţă de la  taxe şi impozite privind bunurile mobile şi imobile; adeverinţă asociaţia de proprietari cu numărul de persoane înscrise; copia ultimei facturi  gaz + factură energie electrică (cod loc consum+cod client); dosar cu şină.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.