Eveniment

Tudor Gheorghe vine în concert la Alexandria pe 25 aprilie

tudor gheorgheCarmen Dumitrescu

Unul dintre cei mai iubiţi artişti români va fi prezent în luna aprilie la Alexandria. Tudor Gheorghe este implicat acum într-un proiect naţional de promovare a valorilor autentice româneşti, propunându-şi să susţină un număr impresionant de concerte, menite să aducă în faţa publicului idei şi concepte sănătoase, necontaminate de tendinţa autohtonă către superficialitate. Sub deviza “Ce-am avut şi ce-am pierdut”, cei care vor dori să ia parte la eveniment o să aibă ocazia de a fi părtaşi la un spectacol-omagiu adus lumii rurale, dedicat marelui scriitor Marin Sorescu.

Turneul naţional va începe de la Craiova şi vor fi vizate în cadrul său mai multe oraşe importante din ţară. Un aspect extrem de important rămâne, însă, acela că în reţeaua oraşelor care vor beneficia de concertul susţinut de Tudor Gheorghe se află şi reşedinţa judeţului Teleorman. Potrivit organizatorilor, Alexandria este oraşul care va încheia seria concertelor din cadrul turneului “Ce-am avut şi ce-am pierdut” iar alexăndrenii sunt aşteptaţi să cumpere bilete pentru a putea lua parte la marele eveniment. Se pare că locaţia stabilită de comun acord cu autorităţile locale este Casa de Cultură a Sindicatelor din Alexandria şi, momentan, nu s-a stabilit valoarea biletelor, acest lucru urmând, însă, să se întâmple foarte curând, când populaţia va avea şi posibilitatea de a cumpăra aceste bilete.

Este de dorit, în condiţiile date, ca populaţia să fie informată din timp cu privire la importantul eveniment artistic şi cultural, pentru a nu se mai repeta scenariul unor alte evenimente de amploare care ar fi trebuit să aibă loc la Alexandria, dar nu s-au întâmplat, pentru că alexăndrenii s-au dovedit a fi prea săraci pentru a achiziţiona biletele. Poate, totuşi, acum, având în vedere importanţa artistului care ar putea fi prezent la Alexandria şi amploarea turneului, alexăndrenii se vor mobiliza, pentru a demonstra că pot fi un public de calitate, dispus să plătească pentru actul de cultură.

One Comment

  1. as dorii sa stiu si eu cand se pun in vanzare biletele !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.